Sähköpostin käyttö nettiselaimella onnistuu webmailin kautta. Webmailin osoite riippuu siitä, että millä palvelimella webhotellinne sijaitsee. Löydät oman palvelimesi osoitteen "Palvelunne tekniset tiedot" -sähköpostista, jonka sait webhotellin tilauksen jälkeen.

Tässä lista webmailien osoitteista:
https://cp2.domainmaailma.com:2096/
https://cp3.domainmaailma.com:2096/
https://cp4.domainmaailma.com:2096/

Webmailiin pääsee myös tyypillisesti uudelleenohjauksen kautta, mikä onkin helpompi tapa muistaa kirjautumissivun osoite. Uudelleenohjattu osoite on www.omasivu.fi/webmail (korvaa omasivu.fi omalla verkkotunnuksellasi). Tämä uudelleenohjaus ei kuitenkaan toimi kaikkissa tapauksissa, jolloin on käytettävät webmailin "oikeaa" osoitetta (kts. yllä oleva lista).

Sisäänkirjautuminen webmailiin tapahtuu sähköpostiosoitteella ja salasanalla, jotka sähköpostilaatikkoa tehdessäsi cPanelissa asetit.

Sisäänkirjautumisen jälkeen sinulle aukeaa ensin sähköpostin hallintasivu. Valittavissa on 3 hieman erilaista sähköpostinlukuohjelmaa. Suosittelemme käyttämään keskimmäistä valintaa, eli Roundcubea.