Voit muokata Webhotellisi ominaisuuksia milloin tahansa https://oma.domainmaailma.com -sivulta.

1. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse ylävalikosta: Palvelut -> Näytä tilatut palvelut.
  2. Klikkaa muutettavaa webhotellia kohdasta Aktiivinen. Tämän jälkeen avautuu sivu jossa on lisätietoja webhotellistanne.
  3. Klikkaa vasemman reunan Toimenpiteet valikosta kohta Päivitä palvelua
  4. Tee tarvittavat muutokset ja Vahvista valinta
  5. Valitse maksutapa ja Vahvista valinta
  6. Mahdollisen maksusuorituksen jälkeen uudet ominaisuudet ovat heti käytössäsi.
  7. Mikäli kyseessä on palvelun pienennys, hyvitetään käyttämättä jäänyt kausi Prepaid tilillenne.