Näin lisäät uuden sähköpostilaatikon:

1. Klikkaa cPanelissa Sähköpostin hallintatyökalut -> Lisää / Poista sähköpostilaatikoita
  2. Kirjoita luotava osoite Emailkenttään.
    1. Mikäli webhotelliisi on liitetty useita verkkotunnuksia, valitse oikea alasveto valikosta.
  3. Kirjoita laatikolle asetettava salasana Password kenttään
  4. Kirjoita salasana uudelleen Password (again)kenttään
    1. Voit myös klikata Password Generator nappia, jolloin sinulle luodaan automaattisesti vahva salasana
  5. Kirjoita laatikon koko Mailbox Quotakenttään
    1. Tämä määritys rajaa kuinka paljon levytilaa kyseinen laatikko voi käyttää
    2. Huom! Sähköpostijärjestelmän rajoituksista johtuen määritelty koko voi olla enintään 2048 MB. Mikäli haluat laatikosta suuremman, tulee käyttää kokomäärityksenä valintaa unlimited.
  6. Klikkaa Create Account. Laatikko on nyt luotu ja näet sen sekä mahdollisesti aikaisemmin luodut laatikot tilan käyttöineen.