Oletamme, että olette jo kirjautunut Asiakasportaalin. Valitse ylävalikosta kohta "Hei, etunimesi" -> "Muokkaa yhteystietoja". Kun olet yhteystietosivulla, valitse "Vaihda salasana" -kohta.

Anna nykyinen salasanasi ensimmäiseen ruutuun. Syötä uusi salasana toiseen laatikkoon ja vahvista se kirjoittamalla se uudelleen. Valitse sitten Tallenna muutokset -painiketta. Salasanasi on nyt vaihdettu.

Turvallisuussyistä salasana olisi hyvä vaihtaa tasaisin väliajoin. Hyvä salasana sisältää isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita sekä erikoismerkkejä (!/,.+*%#&).

Muistathan, että Asiakasportaalin tunnus ja salasana ovat eri kuin hallintapanelin (cPanel) kirjautumistunnukset.

Valitsemalla sivun ylävalikosta Etusivu pääset takaisin Asiakasportaalin etusivulle.