Kaksinkertainen todennuksen käyttöönotto tapahtuu seuraavasti:

1. Asenna tarvittava ohjelmisto kännykkään. Suosittelemme Google Authenticator ohjelmaa.

2. Kirjaudu cPaneliin

3. Mene Suojaus osioon ja sieltä Valitse Kaksinkertainen todennus. Valitse: Määritä kaksinkertainen suojaus

4. Aukaise Google Authenticator, lisää sieltä tili (+ merkistä), Skannaa tietokoneen ruudulta QR-koodi

5. Kirjoita Google Authenticator:sta koodi cPaneliin Suojauskoodi kenttään. Klikkaa Määritä kaksinkertainen tunnistus.

Kirjautuminen cPaneliin:
Kirjautuminen cPaneliin kysyy tunnus+salasanan jälkeen seuraavalla sivulla Google Authenticator:n antamaa 6 numeroista koodia.

Jos kännykkä hajoaa tai Google Authenticator ohjelma katoaa kännykästä jostain syystä, kaksinkertaisen tunnistuksen saa pois seuraavasti.

1. Kirjaudu oma.domainmaailma.com:iin

2. Palvelut osiosta valitse hotellisi vaikka vihreästä aktiivinen kohdasta

3. Valitse Siirry cPanel hallintaan

4. Mene Suojaus osioon ja sieltä Valitse Kaksinkertainen todennus. Valitse: Poista Kaksinkertainen todennus