Webhotellissa asetuksena on palveluun määritetty oletus PHP versio.
Useimmiten tätä asetusta ei ole tarvetta muuttaa.

Jos websovellus on erityisen vanha tai uusi voi se vaatia toimiakseen eri PHP version, niin sen vaihtaminen onnistuu helposti tällä ohjeella.

Webhotellissasi käytössä oleva PHP -versio näkyy cPanelin päävalikon kautta:
Klikkaa auki oikeassa reunassa olevan linkki "Palvelimen tiedot" auki. PHP versio on mainittu listauksessa viidentenä.

Käytettävän PHP version vaihtaminen:

1. Valitse cPanelin "Ohjelmisto" kohdasta "Select PHP version"
2. Valitse alasvetovalikosta haluamasi PHP versio
2. Valitse tarvitsemasi php-modulit klikkaamalla ruksi modulin eteen
3. Klikkaa "set as current" -nappia. Valittu PHP versio valituilla moduleilla on heti käytössäsi.

Tarvittaessa voit muuttaa myös PHP:n lisäasetuksia, kuten esimerkiksi max_upload_size arvoa:

PHP:n lisäasetuksien muuttaminen:

1. Valitse cPanelin "Ohjelmisto" kohdasta "Select PHP version"
2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kohtaa "Switch to PHP options"
3. Vaihda haluttua arvoa klikkaamalla sitä.
4. Lopuksi paina "Save" -nappia, niin muutetut arvot astuvat heti voimaan webhotellissasi.

Jos haluat palata käyttämään järjestelmän oletus PHP versiota, niin valitse PHP selectorista arvo "native" käyttöön.

Capnova huolehtii aina kaikkien tarjoamiensa PHP versioiden tietoturvapäivityksistä.