• Siirry Outlook 2016 -ohjelmaan
  • Valitse "Tiedosto"
  • Valitse "Tiedot"
  • Valitse "Tiliasetukset"

outlook1

• Valitse "Uusi"
  • Valitse "Sähköpostili"
  • Valitse "Määritä manuaalisesti tai lisää palvelintyyppejä" ja valitse "Seuraava"

outlook2

• Valitse "POP tai IMAP"
Outlook3

• Täytä tiedot allaolevan kuvan mukaisesti ja valitse "Lisää asetuksia..."

outlook4

• Valitse "Lähtevän postin palvelin" -välilehti ja täytä tiedot allaolevan kuvan mukaisesti.

Outlook5

• Valitse "Lisäasetukset" -välilehti ja täytä tiedot kuvan mukaan (ensin SSL päälle ja sitten aseta portti)
  • Valitse "OK"

outlook6

• Rastita "Testaa tilin asetukset napsauttamalla Seuraava-painiketta"
  • Valitse "Seuraava"

outlook4

• Tämän jälkeen ohjelma ilmoittaa mikäli asetukset on asetettu onnistuneesti.
  • Valitse "Sulje"
Outlook8

• Valitse "Valmis"

outlook9

• Valitse "Sulje"

outlook10