Korvaa allaovevissa kuvissa näkyvä sähköpostiosoite omallasi ja tarkista palvelimen nimi "Palvelunne tekniset tiedot" sähköpostista.

Uusimma hotellit ovat palvelimella: cp5.domainmaailma.com
Aikaiemmin aukaistuja hotelleja on palvelimilla: cp2, cp3 ja cp4.domainmaailma.com

• Avaa Mail -ohjelma
  • Valitse Mail -valikosta "Lisää tili"
  • Valitse "Muu Mail -tili"
  • Valitse "Jatka"

macmail1

• Täytä sähköpostitilin tiedot alla olevan kuvan mukaisesti omilla tiedoillasi
  • Valitse "Kirjaudu sisään"

macmail2

• Täytä kenttiin käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi
  • Täytä kenttiin saapuvan ja lähtevän postin palvelimet alla olevan kuvan mukaisesti
  • Valitse "Kirjaudu sisään"

macmail3

• Valitse ohjelmat, joita haluat käyttää tällä tilillä
  • Valitse "Ok"

macmail4

• Valitse Mail -valikosta "Asetukset"
  • Valitse vasemmasta ikkunasta Domainmaailma -tili aktiiviseksi ja valitse "Tilin tiedot"
  • Tarkasta, että Tilin tiedot ovat alla olevan kuvan mukaisesti

macmail5

• Valitse välilehti "Palvelinasetukset"
  • Ota valinta pois kohdista "Hallitse yhteysasetuksia automaattisesti"
  • Sen jälkeen tulee esille kentät "Portti" ja "Todentaminen", täytä tiedot alla olevan mukaisesti.
  • Viimeistele Domainmaailma -postitilin luonti valitsemalla "Tallenna"

macmail6