Jokaisen hotellin hintaan kuuluu SSL-varmenne, joka automaattisesti asentuu palvelimelle vuorokauden kuluessa siitä, kun verkkotunnus ohjaa sivupyynnöt palvelimellemme.

Varmenteen asennus ei vaadi muita toimenpiteitä.

SSL salauksen voi sivustolle pakottaa käyttöön esimerkiksi lisäämällä seuraavat rivit www-hakemistossa olevaan .htaccess piilotiedoston loppuun:

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}

Wordpressissä taasen hallintaliittymästä asetetaan General Settings osiosta uusi osoite kohtiin:
WordPress Address (URL)
Site Address (URL)