Domainmaailmassa on käytössä vain verkkopankki- ja luottokorttimaksut. Tämä mahdollistaa sen, että pystymme välittömästi ja automaattisesti maksun jälkeen perustamaan uudet palvelut tai muuttamaan olemassa olevia palveluita. Kaikki tapahtuu siis reaaliajassa, eikä niin kuin usealla kilpailijallamme, joilla kestää pahimmillaan useita päiviä (tai jopa viikkoja) palveluiden pystyttäminen tai muokkaaminen.

Kyseiset maksutavat mahdollistavat myös osaltaan halvat hintamme ja laadukkaat palvelumme, sillä me pystymme keskittämään voimavaramme palveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen laskutusasioiden setvimisen sijaan.

Laskun maksaminen tapahtuu https://oma.domainmaailma.com -asiakashallinnan kautta. Sisäänkirjautumisen jälkeen näet etusivun oikeassa reunassa kohdan "Laskut", klikkaa siitä. Näet kaikki laskusi ja maksamattomien tila kentässä on punainen Maksamaton merkintä. Klikkaa lasku auki. Pääset samalle sivulle myös ylävalikosta "Laskutus" -> "Laskut" toiminnosta.

Kun lasku on auki ruudulla niin näet laskun vasemmassa reunassa maksutavan valinnan. Valittavana on "Verkkopankki (Checkout)" ja "Luottokortti (PayPal)".
Kun oikea valinta on tehty niin pääset maksamaan laskun oikeassa yläkulmassa olevasta "Siirry Maksamaan" painikkeesta (verkkopankki) /  "PayPal Check Out" logosta (Luottokortti).
  • 4 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen