Laskun maksaminen

Domainmaailmassa on käytössä vain verkkopankki- ja luottokorttimaksut. Tämä mahdollistaa sen, että pystymme välittömästi ja automaattisesti maksun jälkeen perustamaan uudet palvelut tai muuttamaan olemassa olevia palveluita. Kaikki tapahtuu siis reaaliajassa, eikä niin kuin usealla kilpailijallamme, joilla kestää pahimmillaan useita päiviä (tai jopa viikkoja) palveluiden pystyttäminen tai muokkaaminen.

Kyseiset maksutavat mahdollistavat myös osaltaan halvat hintamme ja laadukkaat palvelumme, sillä me pystymme keskittämään voimavaramme palveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen laskutusasioiden setvimisen sijaan.

Laskun maksaminen tapahtuu https://oma.domainmaailma.com -asiakashallinnan kautta. Sisäänkirjautumisen jälkeen näet etusivun oikeassa reunassa kohdan "Laskut", klikkaa siitä. Näet kaikki laskusi ja maksamattomien tila kentässä on punainen Maksamaton merkintä. Klikkaa lasku auki. Pääset samalle sivulle myös ylävalikosta "Laskutus" -> "Laskut" toiminnosta.

Kun lasku on auki ruudulla niin näet laskun vasemmassa reunassa maksutavan valinnan. Valittavana on "Verkkopankki (Checkout)" ja "Luottokortti (PayPal)".
Kun oikea valinta on tehty niin pääset maksamaan laskun oikeassa yläkulmassa olevasta "Siirry Maksamaan" painikkeesta (verkkopankki) /  "PayPal Check Out" logosta (Luottokortti).

  • 4 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen
Oliko vastaus hyödyllinen?

Muita aiheeseen liittyviä

Saanko palvelun heti käyttööni tilauksen jälkeen?

Kyllä. Myös verkkotunnus rekisteröidään heti, mutta sen toimintaan lähteminen vie normaalisti...

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla: Verkkopankit: - Nordea - OP - Säästöpankki...

Tukipyynnöt

Tukipyyntö on helppo tapa ottaa yhteyttä ylläpitoomme kun tarvitset tukea palvelun käytössä,...

Salasanan vaihtaminen

Oletamme, että olette jo kirjautunut Asiakasportaalin. Valitse ylävalikosta kohta "Hei,...

Webhotellin ominaisuuksien muokkaus

Voit muokata Webhotellisi ominaisuuksia milloin tahansa https://oma.domainmaailma.com -sivulta....