Sähköpostitiliä voit käyttää myös kännykällä. Teidän tulee siis lisätä kännykkään uusi sähköpostitili. Tilin lisäys löytyy jokaisesta kännykästä eri paikasta, joten tähän ei yleisohjetta ole olemassa. Googlen hakukoneella löytyy ohjeet mistä tili lisätään teidän kännykäään.

Tarvittavat sähköpostiasetukset uuden tilin lisäämistä varten saitte "Palvelunne tekniset tiedot" -sähköpostissa webhotellin tilauksen jälkeen.

Tässä kootusti oikeat sähköpostiasetukset.

Käyttäjätunnus: sähköpostiosoitteenne (jonka teitte cPanelissa)
Salasana: sähköpostisalasananne

Saapuvan postin palvelimen asetukset:
Palvelimen osoite: mail.omasivu.fi
Protokolla: IMAP
Portti: 143
SSL-suojaus: ei

Lähtevän postin palvelimen asetukset:
Palvelimen osoite: mail.omasivu.fi
Protokolla: SMTP
Portti: 26
SSL-suojaus: ei
Palvelin vaatii tunnistautumista: kyllä, käytä samoja tunnuksia kuin saapuvan postin palvelimella

Halutessanne voitte käyttää myös SSL-suojattua yhteystapaa. Tässä oikeat asetukset siinä tapauksessa.

Saapuvan postin palvelimen asetukset (SSL-suojattu):
Palvelimen osoite: cpx.domainmaailma.com (x:n tillalle laita se numero millä palvelimella webhotellisi sijaitsee, esim 4)
Protokolla: IMAP
Portti: 993
SSL-suojaus: kyllä

Lähtevän postin palvelimen asetukset (SSL-suojattu):
Palvelimen osoite: cpx.domainmaailma.com (x:n tillalle laita se numero millä palvelimella webhotellisi sijaitsee, esim 4)
Protokolla: SMTP
Portti: 465
SSL-suojaus: kyllä
Palvelin vaatii tunnistautumista: kyllä, käytä samoja tunnuksia kuin saapuvan postin palvelimella