Sähköpostitiliä voit käyttää tietokoneella erillisellä ohjelmalla kuten outlook, thunderbird tai mac mail. Teidän tulee siis lisätä uusi sähköpostitili käyttämäänne ohjelmaan. Tilin lisäys on hieman erilainen riippuen käyttämästänne ohjelmasta. Googlen hakukoneella löytyy ohjeet mistä uusi tili lisätään käyttämäänne ohjelmaan

Tarvittavat sähköpostiasetukset uuden tilin lisäämistä varten saitte "Palvelunne tekniset tiedot" -sähköpostissa webhotellin tilauksen jälkeen.

Tässä kootusti oikeat sähköpostiasetukset.

Käyttäjätunnus: sähköpostiosoitteenne (jonka teitte cPanelissa)
Salasana: sähköpostisalasananne

Saapuvan postin palvelimen asetukset:
Palvelimen osoite: mail.omasivu.fi
Protokolla: IMAP
Portti: 143
SSL-suojaus: ei

Lähtevän postin palvelimen asetukset:
Palvelimen osoite: mail.omasivu.fi
Protokolla: SMTP
Portti: 26
SSL-suojaus: ei
Palvelin vaatii tunnistautumista: kyllä, käytä samoja tunnuksia kuin saapuvan postin palvelimella

Halutessanne voitte käyttää myös SSL-suojattua yhteystapaa. Tässä oikeat asetukset siinä tapauksessa.

Saapuvan postin palvelimen asetukset (SSL-suojattu):
Palvelimen osoite: cpx.domainmaailma.com (x:n tillalle laita se numero millä palvelimella webhotellisi sijaitsee, esim 4)
Protokolla: IMAP
Portti: 993
SSL-suojaus: kyllä

Lähtevän postin palvelimen asetukset (SSL-suojattu):
Palvelimen osoite: cpx.domainmaailma.com (x:n tillalle laita se numero millä palvelimella webhotellisi sijaitsee, esim 4)
Protokolla: SMTP
Portti: 465
SSL-suojaus: kyllä
Palvelin vaatii tunnistautumista: kyllä, käytä samoja tunnuksia kuin saapuvan postin palvelimella