Asiakashallinta

Asiakashallinta on osoitteessa https://oma.domainmaailma.com . Hallintaan kirjaudutaan sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, jotka sivuillemme rekistöröityessäsi ilmoitit.

Täältä asiakashallintaportaalista näet mm asiakkuuteesi liittyvät palvelusi, laskut, tukipyynnöt ja yhteystietosi. Sivulla voit muokata tietojasi, webhotelliesi ominaisuuksia, irtisanoa palveluita, maksaa laskuja, hallinnoida prepaid -tiliä, tilata lisää palveluita tai verkkotunnuksia ja ylipäänsä tehdä kaiken yleiseen hallintaan liittyvät toimenpiteet.