Webhotellissa olevan cPanel -hallintapaneelin salasanan vaihto tapahtuu https://oma.domainmaailma.com -sivulta.

Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse ylämenusta Palvelut / Näytä tilatut palvelut.  Klikkaa webhotellin riviltä vihreästä "Aktiivinen" kohdasta. Nyt avautuvalta sivulta löydät sivun vasemmasta reunasta Toimenpiteet alapuoleleta kohdan "Vaihda salasana".