Webhotellin irtisanominen tapahtuu https://oma.domainmaailma.com -sivulla. Sisäänkirjautumisen jälkeen mene kohtaan "Palvelut" ja paina webhotellisi nimen perässä olevaa "Katso lisätiedot" -nappia. Paina avautuvan sivun keskellä olevaa "Hallinnointi" -> "Irtisano palvelu" -nappia.

Kirjoita tekstikenttään lyhyesti irtisanomisen syy ja valitse irtisanomisajankohdaksi joko välittömästi tai vasta nykyisen laskutuskauden lopussa. Samassa voit myös lopettaa webhotelliin liitetyn verkkotunnuksen automaattisen jatkorekisteröinnin, eli irtisanoa verkkotunnuksenkin.

• 4 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen