Lisädomainin lisääminen webhotelliin tapahtuu cPanel-hallinnasta kohdasta "Domainit" -> "lisädomainit".

Lisäys vaatii sen, että webhotellissa on vapaita lisädomaineita vähintään yksi kappale. Tämän lisäksi webhotellissa tulee olla vapaana myös vähintään yksi alidomaini ja FTP-käyttäjä. Tämä johtuu siitä, että cPanelin sisäinen toteutus vaatii alidomainin sekä FTP-käyttäjän lisädomainin toimimista varten.