Mistä löydän sovelluskartanon?

Sovelluskartanon löydät kirjauduttuasi cPaneliin kohdasta "Ohjelmistot" -> "Sovelluskartano".

Sovelluskartanossa on tarjolla satoja ohjelmia, joita voit asentaa webhotelliisi helposti sovelluskartanon kautta. Asennettavissa on kuvagallerioita, verkkokauppoja, julkaisujärjestelmiä, kalentereja, keskustelufoorumeita, blogeja, pelejä, opetusohjelmia jne jne. Käy katsomassa tarjonta omasta cPanelistasi!